website laten bouwen

Je gaat een nieuw bedrijf starten en je wilt een website laten maken.  Of je werkt al jaren voor een familiebedrijf, maar een goede website is nog steeds tegengehouden door het management. Of je werkt voor een bedrijf waar de website al jaren terug gebouwd is en er is alweer zoveel veranderd dat jullie website wel aan vernieuwing toe is. Dan wordt het tijd om contact op te nemen met een bedrijf om jullie website te laten bouwen.

Waarom een website

Een website is belangrijk voor een bedrijf om klanten of personeel te informeren. Wat zijn de openingstijden? Wat doet jouw bedrijf en andere belangrijke informatie. Je kunt er ook voor laten zorgen dat je altijd bereikbaar bent, dus dat de klant ook na kantoortijden zijn vraag kan stellen. Of informatie kan delen. Je hoeft zelf niet 24 uur per dag aanwezig te zijn, maar je kunt een reactie laten achterlaten dat er zo snel mogelijk een antwoord terug komt. En natuurlijk is een goed site een noodzaak voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Maar zorg ook voor een goede vindbaarheid op internet. Er zijn bedrijven die dit allemaal voor je kunnen regelen.

Opvallen als bedrijf

Wat kun je nog meer doen, behalve een website laten bouwen, om als bedrijf op te vallen of naamsbekendheid te krijgen. Wat veel grote bedrijven doen is een advertentie plaatsen in een tijdschrift of in een klant. Maar als lokaal bedrijf kun je dit ook doen, maar dan in een weekblad of in een boekje van een sportvereniging. Ook kun je een team sponsoren zodat je zichtbaar bent op de shirts van bijvoorbeeld een voetbal- of volleybalteam. Wat je ook kunt doen is een bord of spandoek langs een drukke weg plaatsen zodat je naam goed zichtbaar is. De mensen die langsrijden zullen zich de naam herinneren en gaan zoeken op internet naar de verdere gegevens. Een andere mooie manier is van reclamemaken is je auto zelf laten bestikkeren.